22. feb, 2019

Hmmm...

Ja det var denne tiden. Det er rart hvor enkelt det er å glemme hjemmesiden når man har en side på FB også. Da går det litt i glemmeboka. Men vi prøver igjen.

2018 gikk uten de store utstillingene eller annet.

Sasha ble nr 2 på "Årets veterantispe 2018" på hundeklubbens side. Så det var gøy.

Candy ble HD røntget, og det viste dessverre så dårlige hofter, at vi valgte å la hun slippe 3.januar 2019. Det var en veldig tung dag, og hun er veldig savnet.

Vi mistet Kiara den 1.januar i akutt sykdom. Så der fikk vi heller ingen tid til å forberede oss, hun ble bare borte så brått. Det var tungt.

Og det merkes godt i huset at vi har mistet 2 hunder så tett. Det ble litt uro i flokken da man merket at de andre ikke fant helt plassen sin virket det som. Men det er funnet roen igjen her i huset og det er godt.

Men det er tomt etter de, det er ett utrolig savn selv om vi har 5hunder igjen.


Vi fikk heldigvis to kull i januar.
Den 21 og 22 januar så kom det 10 valper. Cajsa fikk 5 og Mindy fikk 5. Så da ble det heldigvis litt ekstra liv i hjemmet. Og det var godt etter så tung start på året.

31. jan, 2018

Uff lenge siden

Ja det blir plan hele tiden å oppdatere også går det i glemmeboken igjen. Men ifjor skjedde det ikke veldig mye da. Vi var på spesialutstillingen vår i juni som vanlig. Og det gikk ganske fint. Mindy fikk exl selv som helt nedrøytet. Og Snøhvit ble bis2 oppdretter. Alt i alt en kjempekoselig helg.

Nå er det nytt år og nye muligheter. I år er planen å komme seg på litt flere utstillinger enn de 2 ifjor.

Vi begynner 25. Februar.
Bamse i champion.
Sasha i veteran
Og Candy skal debutere som voksen i åpen klasse.

Så det skal bli spennende.

Vi har også valpekull. Fikk 2 jenter og 2 gutter. Planen for å beholde en tispe på foravtale ble da valgt å ikke gjøre siden det ikke var flere. Så jeg valgte å vente siden eg skal ha en fra Candy og Mindy i år også så holder det med 2fortisper i år. ;)

6. mai, 2017

Utstilling på Vestkanten, Bergen

21.mai er det utstilling på Vestkanten her i Bergen. Samojedene kunne dessverre ikke stille, så denne gangen blir det bare de japanske spisshundene.

Jeg har meldt på Bamse, Varg og Mindy.

Mindy får sin debut i ringen, så det blir spennende.

Det kommer også en valpekjøper fra kullet nå i julen, og en bror av Varg skal også stille i juniorklassen. Så det blir veldig kjekt.

Neste utstilling etter det blir spesialen på Ål. Da er det de samme 3 som skal stilles fra meg. Men så kommer det 3 valpekjøpere også.

15. apr, 2017

Første juniorshow for Rocky

Ja da har han fått prøvd seg som junior. Og han viser ganske tydelig at han ikke er komfortabel med utstillingsituasjonen fortsatt. Blir litt mye folk for han tror jeg det er jeg har konkludert med. Så halen henger, noe som gjør han ender med en very good.

Vi får prøve å ta han med på litt turer i byen, og se om han kan bli litt mer glad i ukjente folk å, ikke bare de han kjenner.

Neste utstilling bli i mai for han og Candy.

2. apr, 2017

Tiden går så fort

Ja tiden går ifra meg.

Men fikk endelig satt meg ned å oppdatert hjemmesiden igjen. Det har ikke vært så bra det siste året egentlig.

Men nå er tidligere valpekull endret på, så de har fått fellessider istedenfor enkeltsider. Så A til F har fått en side, så får G til L en side. Håper det skal bli litt mer oversiktlig og ryddig.

Så det er lagt inn litt nyere bilder av noen av valpene. PL status også der det er kjent.

Ekko fra E kullet gjorde en kjempedebut i ringen ifjor, og endte på 6.plass på mestvinnerlisten til klubben.

Kennel Snøhvit endte på 11.plass var det vel.


Vi har hatt ett kull siden sist, G kullet. Cajsa sitt første kull. Det ble 3 gutter og 2 jenter. Beholdt ingen fra dette kullet.

Valpeplaner fremover blir nytt kull på Cajsa til jul, også håper vi på kull på Candy til våren 2018. Men det er litt helsesjekker osv som skal gjennomføres først.

Ellers skal Rocky på sitt første junior utstilling om 1uke. Så det blir spennende. Det er en dobbel utstilling i Stavanger.

Håper jeg kan bli litt flinkere til å oppdatere hjemmesiden igjen.

19. okt, 2016

En stund siden dessverre

Ja nå er det en stund siden jeg har oppdatert her, det har vært sommerferie, jeg har vært en tur i Thailand noen uker for å besøke familie, og er nå på ett opphold på Geilo. Men prøver å få oppdatert litt nå selv om internettforbindelsen her er så som så.

Sasha fikk 7 valper i sommer, de kom til verden 28.juni, og alle har fått fine hjem. Vi beholdt en tispe på foravtale, som heter til dagen Mindy, også heter hun Snøhvit's First Choice of Sasha, på stamtavlen. Dette var Sasha sitt siste kull.

Vi har fått løpetid på Cajsa, som da skal parres. Det vil skje til uken satser vi på, så da satser vi på å få valper til jul. :)

Nå har vi hatt en del kull de siste årene, litt fordi tispene her i huset har vært så jevne i alder, så da har det gått litt slag i slag. Men pr idag har vi kun Cajsa som japansk spisshund som kan avles på. Så etter kullet til Cajsa nå, blir det forhåpentligvis ett samojedkull neste gang. Men det kommer litt ann på helsesjekker osv, da det er AD/HD samt øyenlysning som de skal igjennom.

Ta kontakt om du lurer på noe, eller om du kunne tenker deg å være forvert. Da må du bo times radius ca fra Askøy/Bergen.

28. mai, 2016

Valper - Rocky

Ja da er det straks avreise for å hente Rocky. Vi kan nesten ikke vente, og gleder oss masse til å få han hjem.

Vi venter også valper. Sasha har sin måte å fortelle hun er drektig på, det er å prøve å spise oss ut av huset. ;) Så da venter vi valper i slutten av juni. Ta kontakt for mer informasjon.

10. mai, 2016

NKK Ålesund - Snart hente Rocky - Valper

Vi var på NKK Ålesund i helgen, og er vel ikke strålende fornøyd med resultatene. Men sånn er det nå noen ganger. Neste utstilling er om ca 2uker her i Bergen.

Vi nærmer oss også tiden hvor vi endelig skal få Rocky i hus. I slutten av mnd er han her endelig.

Vi har også parret Sasha og Bamse, så nå er det bare å vente, hvor vi håper på valper siste helgen i juni.

11. apr, 2016

NKK Bergen og løpetid

Da nærmer vi oss NKK Bergen. Det er bare Santos og Bamse som skal stilles der. Candy er for ung, og de andre jentene i huset har ikke pels.

NKK Ålesund kommer neste, og der satser vi på Candy og Cajsa. Så bare håper vi pelsen er på plass til det på Cajsa, da hun står for championatet.

Vi venter og venter på løpetid her i huset. Sasha skal ha sitt siste kull. Den skal komme i disse tider, så da er det bare å vente. Så kommer den vel når det minst passer tenker jeg.

12. mar, 2016

Palmeutstilling

Neste helg, helgen 19 og 20. mars, er det en dobbelutstilling i Stavanger som vi har meldt på til. :)

Startnr er kommet, og det er 4 samojedvalper lørdag og 2stk søndag. Også er det 8 japanske spisshunder voksne begge dager.

Vi har meldt på bare 2 stk, Candy og Bamse.

8. mar, 2016

Bamse venter avkom

Vår Bamse ble parret med Aila for noen uker tilbake. Røntgen idag viste 6 valper. Termin er om ca 1uke.

Ta kontakt med Marit hos, kennel Arashi for forespørsel om valper.
http://www.kennelarashi.com/

3. mars, 2016

Oppdatert resultatene fra utstillingen i Manger.

Dette var debut for Candy og hun gjorde en kjempeflott figur. Selv om hun var alene i rasen, gjorde hun alt riktig som liten valp. Så vi er kjempestolt av det hun gjorde.

Neste utstilling for henne og Bamse, blir i Stavanger om ca 2uker.