NUCH Snøhvit's Belief of Kiara (Bamse)

 

Født: 17/12 2012

PL: 0/UA

Tittler:
- Norsk utstillingschampion (N uch)

 

Min nydelige lille Bamse. Tenker innimellom at den gutten har ett hjerte av gull. Han er så god og rolig. Han er fra vårt B kull, og var en liten byllt ved 8uker. Egentlig skulle han på foravtale, men når han ble 10uker, og jeg enda ikke hadde funnet et godt nok hjem, så ble han værendes. Og det angrer jeg ikke på i det hele tatt.

Utstillingsmessig har han imponert stort. Kanskje nok også mer enn sin far, men ikke med det første. Som valp gjorde han det veldig bra, plasserte seg ofte i gruppa. Så ble han stillt 2 ganger som junior, og jeg skjønte med en gang at denne gutten trenger tid på å bli voksen i hodet. Det var som med sin mor, utstilling = leketid. Nope, det er det ikke, så vi tok en pause. Ikke så han veldig fantastisk ut på denne tiden heller, så det var helt ok å ta han ut av utstilling for en periode.

Ikke før han var fyllt 2år, så jeg på han at nå er det på tide å stille deg igjen. Som sagt så gjort, og han ble norsk utstillingschampion på færrst mulig forsøk, altså 3 utstillinger. Han ble 2.beste hannhund på spesialen, det var påmeldt 49hunder. Da rant tårene til matmor, det var stort. Han ble på sin 4.utstilling, altså den første som champion, best i rasen.

Vi gleder oss til mange flere år med godgutten.